Rehakka Group Oy logo tabletti

Oikeilla välineillä nautit työstäsi tai harrastuksestasi enemmän

Tilaa koneet helposti verkosta!

Tilaa koneet helposti verkosta!

Rehakka Group Oy:n koneet ja laitteet on tarkoitettu ammatti- ja vaativaan harrastekäyttöön.  Nautit työstäsi tai harrastuksestasi enemmän, kun käytössäsi on oikeat välineet.

Rehakka Group Oy on maahantuoja koneille ja laitteille, joka hankkii tuotteet suoraan valmistajilta tai valmistuttaa ne ja myy tavaran suoraan käyttäjille, niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

Rehakka Group Oy on vuonna 2010 perustettu perheyritys Pirkanmaalta. Panostamme hyvään palveluun ja edulliseen kokonaishintaan. Pitkäaikainen ja luotettava asiakassuhde on toimintamme perusta. 

Yrityksemme aloitti perämoottorien maahantuojana. Toimimme aluksi autotallista sivutoimisena, mutta jo muutaman kuukauden päästä toiminta oli niin vilkasta, että tarvittiin kokopäiväinen henkilö hoitamaan toimintoja. Runsas kymmenen vuotta sitten myynti tapahtui täysin jälleenmyyjien kautta ja nettikaupasta ei ollut vielä hajuakaan.

Bensiinikäyttöisten perämoottorien rinnalle tulivat seuraavana kesänä sähköperämoottorit, ensin Haswing ja hieman myöhemmin Epropulsion. Ja sitten luovuttiin bensakoneista ja siirryttiin täysin sähköisiin laitteisiin. Ja jälleenmyyjäverkostosta  siirryttiin täysin netttimyyntiin.

Vuodenvaihteessa 2020/21 perämoottorit eriytettiin omaksi yritykseksi ja se jatkaa nimellä sähköperämoottori.fi

Perämoottorit myydään keväällä ja kesällä, talveen ja syksyyn tarvittiin uusia tuoteita. Harkinnan jälkeen päädyttiin aloittamaan auton renkaiden maahantuonti ja perustettiin oma rengasliike  Tampereen Lielahteen.

Tarvitsimme omaan käyttöön hyviä ja edullisia koneita ja niinpä kokeneena maahantuojana hankimme rengasliikkeemme koneet suoraan valmistajilta Kiinasta. Liikkessämme käyneet asiakkaat kyselivät meiltä, että mistä näitä koneita saisi ja siitä sai alkunsa autoalan koneiden maahantuonti.

Vuosien varrella konemaahantuonti on kovasti kasvanut ja niinpä pari vuotta sitten päätimme keskittyä Rehakka Groupissa pelkästään autonkorjausalan koneiden maahantuontiin.

Tilamme Tampereen Lielahdessa kävivät ahtaiksi ja muutimme parempiin tiloihin Pirkkalan Turkkiradalle kesällä 2020.

Tällä hetkellä valmistutamme omaa edullista merkkiämme Hokkaido Toolsia Kiinassa. Nämä koneet ovat luotettavia peruskoneita niin ammattilaisille kuin vaativille harrastajillekin.

Kesällä 2021 aloitimme maailman johtavaan autokorjausalan valmistajaan kuuluvan Nexion Groupin Teco-tuotteiden maahantuonnin.

Valikoimissamme on nyt myös kaikkein vaativimmille asiakkaille soveltuvat rengaskoneet, tasapainotuskoneet ja autonostimet.

Tutustu laadukkaisiin ammattikäytön ja vaativan harrastetoiminnan kone- ja laitevalikoimaamme.