fbpx
Rehakka Group Oy logo tabletti

Oikeilla välineillä nautit työstäsi tai harrastuksestasi enemmän

Olemme lomalla 28.11 -6.12.2022.

Tilausten lähetyksissä on tänä aikana viivettä

Olemme lomalla 28.11 -6.12.2022

Tilausten lähetyksessä on viivettä

Rengaskoneet

Hokkaido Tools rengaskoneet

Valmistutamme Hokkaido Tools rengaskoneet yhdellä isoimmista alan toimijoista Kiinassa. Hokkaidon valikoima on laaja ja sopii hyvin suomalaiseen käyttötarpeeseen. Rengaskoneita on niin harrastajille kuin ammattilaisille. Iso osa koneista myydään pakettina, jolloin asiakas saa hyvin toisiinsa sopivat koneet: rengaskone ja tasapainotuskone.

Hokkaido on kustannustehokas konemerkki. Sillä on hyvä hinta-laatu-suhde ja sitä on helppo ylläpitää vuosia eteenpäin. Meillä on niihin laaja varaosa ja lisätarvikevalikoima.

Teco rengaskoneet

Teco on italialainen erittäin laadukkaiden rengaskoneiden valmistaja. Se on yksi maailma johtajia tehtaita alallaan. Teco on oikea rengaskone isoille rengasliikkeille ja huoltokorjaamoille. Tecoa on on helppo käyttää ja sillä saa päivässä enemmän aikaan kuin edullisilla koneilla. Tecolla on tarjota myös rengasraudaton eli lever-less rengaskone, mallinimi on Teco Everest.


Rengaskoneet ovat yrityksemme Rehakka Groupin myyntiohjelman kantavia voimia. Olemme myyneet rengaskoneita vuodesta 2015 lähtien ja jatkuvasti laajentaneet tuotevalikoimaamme.

Myimme muutamia vuosia sitten renkaita ja teimme kaikki rengastyöt Hokkaido Toolsin rengaskoneilla. Tunnemme siis kyseiset laitteet läpikotaisin, voitkin luottaa siihen, että saat tarvittaessa laitteiden käyttöön opastusta ja vinkkejä.

Olemmekin Rehakka Groupissa iloisia, että voimme tarjota asiakkaillemme myös maailman johtavaa teknologiaa.