Rehakka Group Oy logo tabletti

Haluamme, että sinä nautit työstäsi tai harrastuksestasi, kun sinulla on oikeat välineet.

Tilaa koneet helposti verkosta!

Tilaa koneet helposti verkosta!

Rengaskoneet

Rengaskoneet ovat yrityksemme Rehakka Groupin myyntiohjelman kantavia voimia. Olemme myyneet rengaskoneita vuodesta 2015 lähtien ja jatkuvasti laajentaneet tuotevalikoimaamme.

Hokkaido Tools rengaskone

Valmistutamme Hokkaido Toolsit yhdellä isoimmista alan toimijoista Kiinassa. Hokkaidon valikoima on laaja ja sopii hyvin suomalaiseen käyttötarpeeseen. Rengaskoneita on niin harrastajille kuin ammattilaisille. Iso osa koneista myydään pakettina, jolloin asiakas saa hyvin toisiinsa sopivat koneet: rengaskone ja tasapainotuskone.

Hokkaido on kustannustehokas konemerkki. Sillä on hyvä hinta-laatu-suhde ja sitä on helppo ylläpitää vuosia eteenpäin. Meillä on niihin laaja varaosa ja lisätarvikevalikoima.

Teco rengaskone

Teco on italialainen erittäin laadukkaiden rengaskoneiden valmistaja. Se on yksi maailma johtajia tehtaita alallaan. Teco on oikea rengaskone isoille rengasliikkeille ja huoltokorjaamoille. Tecoa on on helppo käyttää ja sillä saa päivässä enemmän aikaan kuin edullisilla koneilla. Tecolla on tarjota myös rengasraudaton eli lever-less rengaskone, mallinimi on Teco Everest.

Olemme Rehakka Groupissa iloisia, että voimme tarjota asiakkailemme myös maailman johtavaa teknologiaa.