Rehakka Group Oy logo tabletti

Haluamme, että sinä nautit työstäsi tai harrastuksestasi, kun sinulla on oikeat välineet.

Tilaa koneet helposti verkosta!

Tilaa koneet helposti verkosta!

Näytetään kaikki 4 tulosta

4-pilarinostin

Nelipilarinostimen käyttö
4-pilarinostin on käytettävyydeltään helpoin autonostin, koska siinä auto vain ajetaan omilla pyörillään nosturin ajosilloille ja nostetaan ylös. Nelipilarinostinta käytettäessä ei tarvitse hake auton alta nostopisteitä eikä arvuutella auton painopisteen keskustaa kuten kaksipilarinostimissa.

4 pilarinostimia eri kokoluokissa

4 pilarinostimia on painoluokissa alkaen 3 tonnia aina raskaiden autojen nostamiseen saakka riippuen valmistajasta.

4 pilarinostin toimii hydraulisylinterin avulla. Sen työntövoima muutetaan nostoksi vaijeriripustusten avulla. Nostokorkeudessa nostin pysyy mekaanisten lukkojen avulla. Niiden avaus tapahtuu yleisemmin paineilmalla.

Useita lisävarusteita valittavana

4-pilarinostin voidaan valmistajalla esivalmistella sopivaksi nelipyöräsuuntaukseen.  Tällöin ajosillan takaosassa on herkästi liikkuva taso helpottamassa takapyörien suuntausta ja etupyörien alle voidaan laittaa astekehä.

Nelipilarinostimeen voidaan myös tilata akselikevennin tai kaksi akselikevennintä. Tällä apulaitteella saadaan auton pyörät ilmaan.

Tilaa tarvitaan hiukan enemmän

4 pilarinostimen haittapuoli on suurehko tilantarve ja muita nostimia korkeampi hankintahinta.

Nelipilarinostimen turvallisuus

Turvallisuus on nostimien hankinnassa ja käytössä äärimmäisen tärkeää. Myymämme nostimet on valmistettu direktiivien mukaan, ja ne ovat oikein käytettynä ja huollettuna käyttäjälleen ehdottoman turvallisia.

Tutustu oppaaseen autonostimen valinnasta

Olemme laatineet laajan artikkelin eri autonostimien ominaisuuksista ja sopivuuksista autokorjaamokäyttöön ja harrastajille. Linkki löytyy tästä.

Kysy rohkeasti lisää
Autamme mielellämme sinua oikean autonosturin valinnassa, soita 0400624722, niin löydetään yhdessä sinulle sopivin autonostin.

Katso video 4-pilarinostimen koonnasta
Teimme videon nelipilarinostimen koonnasta esittelytilaamme. Tämä video sopii perusperiaatteiltaan kaikkien myymiemme nelipilarinostimen kokoamisen esittelyyn, vaikka kyseistä mallia ei juuri nyt ole myyntiohjelmassamme:
https://youtu.be/UXZQscBb554