Rehakka Group Oy logo tabletti

Haluamme, että sinä nautit työstäsi tai harrastuksestasi, kun sinulla on oikeat välineet.

Tilaa koneet helposti verkosta!

Nostimet

Autonosturit henkilö- ja pakettiautoille

Rahoitusvaihtoehtoja

Autonosturit ovat auton korjauksessa niin ammattilaisella tai harrastajalla lähes välttämätön apu. Nosturien hinnat ovat meillä todella sopivat ja Paytrail-maksutavan kautta voi maksuakin hoitaa haluamallaan tavalla joko kerralla tai sopivasti osiin jaettuna.

Yhden metrin saksinostin

Yhden metrin korkeuden saksinosturimme ovat pienten tilojen ehdottomia suosikkeja. Nosturia ei tarvitse erikseen kiinnittää ja aina mukana seuraavan siirtosarjan avulla voi nosturin siirtää halutessaan uuten paikkaan. Kolmen tonnin maksimikuorma on riitävä niin henkilö- ja pakettiautoille. Parhaiten saksinosturi sopii jarru- ja pyöränripusten remontteihin, kylkien fiksaukseen ja vaikka teippaajille.

Korkealle nostavat saksinostimet

Meillä on myös valikoimissa saksinosturit, jotka nostavat lähes kahden metrin korkeuteen. Sen avulla myös pakoputki- ja moottori- ja vaihdelaatikkokorjaukset onnistuvat kumartelematta.

Myös lattiaan upotettava malli

Uutuutena meillä on autonostin, jonka voi upottaa lattiaan, se ei siis tee mitään ylimääräistä töyssyä lattiaan kun se ei ole käytössä, tyypiltään se on saksinostin, joka nostaa auton noin kahden metrin korkeuteen. Vanhaa lattiaa ei yleensä haluta rikkoa, mutta tämä autonosturi on todella hyvä valinta uudisrakennuksiin ja peruskorjauksiin. Upotuskaivot kannattaa viemäröidä, jolloin monttuun mahdollisesti menevä sulamis- tai pesuvesi ei jää sinne lojumaan. Hinnaltaa tämä nostin on saman hintainen, kuin pinta-asennettava sisarmallinsakin.

Vaihtoehtona kaksipilarinostin

Kaksipilarinostimia suosittelemme, jos kiinteä asennus on mahdollinen ja tilassa on korkeutta tarpeeksi. Myös lattian betonivalun olisi oltava riittävän laadukas. Kaksipilarinostin on monipuolinen ja tarpeellinen niin ammattilaisilla kuin edistyneemmillä harrastajakorjaajilla. Auto nousee miellyttävään korkeuteen alustatöihin ja auto pysyy tukevasti ylhäällä mekaanisen lukituksen ja turvavaijerien avulla. Näitä nostureita on kahta päätyyppiä, ns. lattiavapaa malli, jossa hydrauliikkaletkut ja vaijerit kulkevat yläkautta, tilan korkeuden olisi oltava tällöin noin 3800mm. Alapuolisen viennin nostureissa yläosa on vapaa. Lattialla on levystä pokattu suoja vaijereille.

Lue lisää nostimen valinnasta blogitekstistämme.