fbpx
Rehakka Group Oy logo tabletti

Oikeilla välineillä nautit työstäsi tai harrastuksestasi enemmän

Olemme lomalla 28.11 -6.12.2022.

Tilausten lähetyksissä on tänä aikana viivettä

Olemme lomalla 28.11 -6.12.2022

Tilausten lähetyksessä on viivettä

Näytetään kaikki 3 tulosta

Tunkit

Tunkit eli hallinosturit on jokaisen autotallin ja korjaamon perustarvike. Meiltä saat eri hintaisia ja erilaisia hallinostureita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valikoimamme laajenee koko ajan ja jos et löydä sopivaa tuotetta, laita meille viestiä ja hoidetaan valikoimaan!

Erityisen suosittu tunkki malli on ollut paineilmakäyttöinen haitaritunkki. Sillä voi yleensä nostaa koko auton kyljen ylös yhdellä nostolla.

Olemme huomanneet, että tunkkeja käytetään laajasti muuallakin kuin auton korjauksessa tai renkaan vaihdossa. myymme tunkkeja paljon rakennusliikkeille, he käyttävät niitä erilaisissa nostoissa saneerauksissa. Erityisen suosittu tunkit ryhmässä on paineilmakäyttöinen malli, koska se on kompakti kooltaan, kevyt ja nostaa erittäin nopeasti ylös. Hyvä laite nopeille käyttäjille.

50 tonnin pullotunkkia myytiin aikoinaan paljon ja siinä oli mukana paineilmakäyttö hydrauliikkaan.  Moni asiakas piti sitä liian hitaana, mutta hitaus kyllä johtuu siitä, että nostovoima on 50 tonnia, silloin mäntä pumpussa on pieni eli tulee vain pieni öljymäärä per isku ja liike on hidas, mutta toisaalta sillä sitten nousee 50 tonnia. Kymmenen tonnin pullotunkissa liike on viisinkertainen samalla iskulla.

Alla olevalla unboxing paineilmatunkki, käyttövideo seuraa myöhemmin. Me olemme itse omassa toiminnassa aika lailla hurahtaneet paineilmakäyttöiseen laitteeseen. Se on niin nopea ja siinä on pitkä nostoliike eli isku. Käytännössä auton kylki kerralla ulos. Nosto palje on hiukan samantyylinen kuin kuorma-autojen jousipussit, sisällä palkeessa on nosto yläasentoon rajoittava hihna.