fbpx
Rehakka Group Oy logo tabletti

Oikeilla välineillä nautit työstäsi tai harrastuksestasi enemmän

Olemme lomalla 28.11 -6.12.2022.

Tilausten lähetyksissä on tänä aikana viivettä

Olemme lomalla 28.11 -6.12.2022

Tilausten lähetyksessä on viivettä

Aggregaatit

Et enää ole riippuvainen sähköverkosta kun apunasi on aggregaatti jolla tuotat oman sähkösi .

Aggregaatti huolehtii virrantuotosta luotettavasti vaikkapa kun sähköt katkeavat.

Aggregaatit ovat oiva valinta esim. työmaalle, mökille tai muihin kohteisiin, joissa sähkön saanti on rajattu tai sähköä ei tule.

Aggregaatit ja generaattorit ovat tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä virtalähteitä. Aggregaatit ovat helppoja liikuteltavia, jonka vuoksi niiden käytettävyys on paljon parempi kuin perinteisten mallien.

Osassa generaattoreita on teknisesti uusinta siniaalto-tekniikkaa joka mahdollistaa myös herkkien laitteiden kuten tietokoneiden käyttämisen.

Laitteet ovat kautta linjan myös todella hiljaisia käytössä, alhaisimmillaan desibelit ovat vähän yli 50db.

Esimerkiksi Timcon SS2200i Supersilent on paljon perinteisiä malleja ja huomattavasti tavallisia koteloituja malleja hiljaisempi. Malli on ns. salkkumallinen, kantokahvallinen aggregaatti joka on helppo ottaa vaikka matkoille mukaan. Katso tekemämme käyttöönotto video tuotesivulta.

Jos tarvetta olisi vähän järeämmälle generaattorille niin tutustu GXT 3000W malleihin. Löytyy sekä perusmalli (käsikäynnistys) kuin kaukokäynnistettäväkin malli, jonka saat käyntiin kaukosäätimellä (kantama max. 50m). Myös näistä malleista olemme kuvanneet käyttöönotto- ja esittelyvideot, käy ihmeessä katsomassa ne tuotesivuilta.