Rehakka Group Oy logo tabletti

Oikeilla välineillä nautit työstäsi tai harrastuksestasi enemmän

Tilaa koneet helposti verkosta!

Tilaa koneet helposti verkosta!

Tästä löydät tietoa Rehakka Group Oy:n palautus- ja peruutusehdoista.

Peruuttamisoikeus

Yksityisellä kuluttajalla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla s-postilla osoitteeseen info@rehakkagroup.com

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, vähennettynä palautuksesta aiheutuvat todelliset kustannukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme ja tuotteen palauduttua varastoomme. 

Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Tilattuun tuotteeseen saa tutustua avaamalla pakkauksen sekä tarkastamalla sen ominaisuudet ja toimivuuden.

  1. Emme vastaanota likaisia tai rikkinäisiä tuotteita, emmekä lunasta jälkivaatimuksena tai lähimpään Postin noutopisteeseen palautuvia tuotteita.
  2. Pakkaa tuote hyvin lähetystä varten, jotta se ei vaurioidu matkalla.
  3. Liitä mukaan kuitti (tai kopio) ja paperi, johon kirjoitat yhteystietosi mahdollisia lisätietoja varten sekä tilinumerosi ostohinnan palautusta varten.
  4. Toimita tuote osoitteeseen Rehakka Group Oy Turkkirata 26, 33960 Pirkkala. Käytännön järjestelyissä asiakaspalvelumme auttaa mielellään ota rohkeasti yhteyttä.