Rehakka Group Oy logo tabletti

Oikeilla välineillä nautit työstäsi tai harrastuksestasi enemmän

Tilaa koneet helposti verkosta!

Tilaa koneet helposti verkosta!

Tässä artikkelissa käydään läpi Rehakka Group Oy:n verkkokaupan yleiset myyntiehdot.

Rehakkagroup.com on Rehakka Group Oy:n (y-tunnus: 2334067-3) verkkokauppa. Hyväksyt yleiset ehdot ja vakuutat antamasi tiedot oikeiksi tilaamalla tuotteitamme, hakemalla vakuutusta, laskua tai tiliä, rekisteröitymällä tai käyttämällä tiettyjä sivustomme palveluja.

Verkkokaupasta tilaaminen

Rehakka Group Oy:ltä (rehakkagroup.com) ostavan asiakkaan sekä lasku- tai tiliasiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias. Alle 18-vuotiaalta vaaditaan huoltajan suostumus. Hyväksyt yleiset ehdot ja vakuutat antamasi tiedot oikeiksi tilaamalla tuotteitamme, hakemalla vakuutusta, laskua tai tiliä, rekisteröitymällä tai käyttämällä tiettyjä sivustomme palveluja.

Tuotteiden hinnat, maksu- ja toimitusehdot

Rehakka Group Oy:llä on oikeus muuttaa ostotiedoissa esiintyviä hintoja, toimituskuluja sekä lasku- ja tiliehtoja. Mahdolliset muutokset astuvat voimaan aikaisintaan 30 päivän sisällä muutettujen ehtojen julkaisusta sivustollamme.

Tilausvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Pidä tilausvahvistus tallessa mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. 

Verkkokauppaostosten turvallisuus

Voit huoletta tehdä ostoksia verkkokaupassamme, sillä tilauksen yhteydessä jättämäsi asiakastiedot ovat meille luottamuksellisia emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. 

Maksuyhteys valitun maksutavan ja asiakkaan tietokoneen välillä suojataan käyttämällä SSL-suojausta (Secure Sockets Layer). SSL-turvakäytäntö suojaa tietoliikenteen siten, ettei ulkopuolinen tarkkailija pysty yhteyttä seuraamalla näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi. 

SSL-turvakäytäntöön luottavat mm. suomalaiset verkkopankit sekä lukemattomat muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut

Asiakkaan rekisteröityminen

Voit asioida rehakkagroup.com verkkokaupassa ja tilata tuotteita ilman rekisteröitymistä, mutta rekisteröityneenä asiakkaana voit hyödyntää parhaiten kaikkia verkkokaupan sinulle tarjoamia ominaisuuksia:

  • Näet aiemmat ostosi tapahtumahistoriasta
  • Voit tulostaa kuitin ostoksistasi
  • Tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta, koska omat tietosi ja osoitteet säilyvät muistissa