Rehakka Group Oy logo tabletti

Oikeilla välineillä nautit työstäsi tai harrastuksestasi enemmän

Tilaa koneet helposti verkosta!

Tilaa koneet helposti verkosta!

Maksutapainfo

Maksaminen ja maksutavat

Maksutavat kauppaamme tuottaa Paytrail Oyj (verkkomaksut pankeista ja Mobilepay), Stripe (luottokorttimaksut) sekä Walley (laskutuspalvelut).

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt kunkin palveluntarjoajan ehdot. Painamalla Osta-painiketta hyväksyt Rehakka Group Oy:n yleiset ehdot.

Verkkomaksu

Verkkomaksu on mahdollista Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, OP:n, POP Pankin, S-Pankin, Säästöpankkien ja Ålandsbankenin asiakkaille.

Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja olet maksamassa verkkokaupan ostoksiasi, siirryt kauppapaikkamme sivuilta hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Lasku yrityksille

Tarjoamme yhdessä Walley:n kanssa yrityksille mahdollisuutta maksaa laskulla.

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Myöhästyneestä tai maksamattomasta laskusta peritään muistutusmaksu ja viivästyskorko . Saat näkyviin Walleyin laskun ehdot kokonaisuudessaan seuraavasta linkistä: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_B2B_FI.pdf

Lasku/osamaksu yksityisille

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku on kuluton. Osamaksun korko on 1,66 % kuukaudessa (vuoksikorko 19,9%). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät.

Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf ja https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

Pankki- ja luottokorttimaksut, Visa, Master Card, American Express

Voit maksaa kaikilla Visa, MasterCard ja American Express -korteilla Stripen kautta valitsemalla kassalla maksutavaksi ”Luottokortti”. 

Stripen ehdot löydät seuraavasta linkistä: https://stripe.com/en-fi/checkout/legal

Leasing-rahoitus

Yritysten konehankintoja on mahdollista tehdä myös leasing-rahoituksena. Leasing on helppo rahoitusvaihtoehto, sillä sitä käytettäessä et tarvitse hankinnalle pankkivakuuksia, vaan laite itsessään toimii vakuutena.

Normaalisti rahoitusaika on ollut 36 kk pienellä jäännösarvolla, mutta tarvittaessa myös 12 kk, 24 kk tai 48 kk kaudet ovat mahdollisia.

Leasing-rahoituksen tarjoamme yhdessä Grenke Leasingin kautta. Leasing-rahoitettu kone on Grenken omaisuutta, ja laitteella on myös Grenken ottama vakuutus esimerkiksi palovahinkoa varten.

Leasing-maksu maksetaan 3 kk erissä etukäteen. Lasku tulee siis kolmen kuukauden välein.