Rehakka Group Oy logo tabletti

Oikeilla välineillä nautit työstäsi tai harrastuksestasi enemmän

Tilaa koneet helposti verkosta!

Tilaa koneet helposti verkosta!

Rehakka Group Oy:llä on monen vuoden kokemus Hokkaido Tools laitteista, ja myönnämme myymillemme uusille Hokkaido Tools koneille kahden vuoden takuun niin ammatti- kuin yksityiskäytössäkin.

Takuuehdot

Takuuehdot voimassa 1.3.2021 alkaen.

Lakisääteisten takuuoikeuksien lisäksi myönnämme sinulle kahden vuoden takuun Hokkaido Tools-merkkisille korjaamokoneille. Takuuaika alkaa laskun päivämäärästä. Takuumme on voimassa Suomessa.

Jos takuuaikana tilaamassasi tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirheitä, myönnämme takuun puitteissa yhden seuraavista toimenpiteistä:

  • Sopivien varaosien toimitus ilmaiseksi
  • Ilmainen vaihto vastaavan arvoiseen tuotteeseen (mahdollisesti myös uudempaan malliin, jos alkuperäistä tuotetta ei ole enää saatavilla), jos tuotetta ei jostain syystä saada korjattua kohtuullisin kustannuksin

Takuu ei sisällä asiakkaan luona koneen korjausta, vaan toimitamme asiakkaalle uuden osan rikkoutuneen tilalle. Takuu on ns. varaosatakuu. Muita myönnytyksiä takuurajoitusten puitteissa ei ole. Takuuhuollon yhteydessä suoritetuista toimenpiteistä päättää myyjä.
Vahingonkorvaukset tai niistä aiheutuneet lisävahingot eivät kuulu takuuseen.

Takuu kattaa kaikki laitteen kotelon alta löytyvät rakenneosat. Se ei kata koteloa eikä ulkoisia osia tai liitteitä. Takuu ei myöskään kata toimituksen sisältöön kuuluvia varusteita, jotka eivät kuulu laitteen sisäisiin osiin.

Lisäksi takuu ei kata kuluvia osia tai vahinkoja, jotka aiheutuvat tavaran käytöstä sen tavanomaisen käyttötarkoituksen vastaisella tavalla, käyttöohjeiden laiminlyömisestä, oma-aloitteisesta korjausyrityksestä tai ympäristön vaikutuksista.

Takuutoimenpiteiden toteuttamiseksi vaadimme ottamaan meihin yhteyttä ja lähettämään tämän jälkeen tuotteen meille takuutapauksen tarkastamiseksi. Asiakas on vastuussa lähetyskuluista ja mahdollisista kuljetusvaurioista. Me maksamme takaisinlähetyksestä aiheutuvat kulut.

Takuuasioista vastaa

Rehakka Group Oy, Turkkirata 26, 33960 Pirkkala
E-Mail: info@rehakkagroup.com
Asiakaspalvelu: 0400 624 722

Lakisääteiset oikeudet

Lakisääteiset kaupan yhteydessä esiintyvät oikeutesi eivät rajoitu millään tavalla näiden takuuehtojemme takia. Erityisesti mahdolliset lakisääteiset takuuoikeudet pysyvät muuttumattomina. Kun kauppatavara on puutteellinen, voit joka tapauksessa vedota lakisääteiseen takuuseen riippumatta siitä, täyttääkö tilanne vapaaehtoisesti myönnetyn takuun ehdot.